Volledig Leven

massages, helende yoga & life-coaching

Wat bied ik aan?


Je kan in mijn praktijk terecht voor een brede waaier aan zijns-gerichte behandelingen, diverse vormen van Mind- & Bodywork. Die hebben allen als enige doel: thuiskomen in Jezelf, het hervinden van je diepste rust en het aanboren van je volledige menselijke potentieel.

Alle technieken zijn er om de balans met jezelf en je omgeving terug te vinden en te bewaren en nog vollediger aan het leven te kunnen deelnemen en ervan genieten, of het nu een massage, een meditatie, (duo-)yoga, een gesprek of een energetische oefening is.

De behandelingen bieden géén vervanging voor therapie, wél een aanvulling of verdieping. Ik werk ook samen met seksuologen en therapeuten.


LESSEN TIBETAANSE HELENDE YOGA: LU JONG


Je kan privélessen Tibetaanse Yoga volgen. Binnenkort komt hier ook het aanbod aan groepslessen Lu Jong. Deze dynamische en zachte vorm van yoga bevrijdt je van lichamelijke en emotionele blokkades. Lu Jong brengt je weer in balans, en is de ideale voorbereiding op dieper lichamelijk en spiritueel werk. De lessen worden gegeven in de overdrachtslijn van de Tibetaanse lama Tulku Lobsang, door wie ik werd gecertificeerd. Hiierdoor stap je in een duizenden jaren oude, bewezen traditie van heling van lichaam en geest. 

ONTSPANNINGSMASSAGES


een ontspanningsmassage is voor wie gewoon eens lekker wil ontstressen, lichaam én geest op wat dieper niveau wil ontspannen en losmaken of simpelweg wil genieten ...


Keuze uit:

  • Intuïtieve oliemassage: diepe relaxatie voor het hele lijf met warme olie
  • Lomi-lomi-massage: helende, spirituele Hawaïaanse massage, vloeiend en verbindend 
  • Energetische massage: deblokkerend en energie vrijmakend, opent letterlijk je lichaam

TANTRISCHE MASSAGES


Een tantrische massage is voor wie (weer) in balans wil komen met zichzelf en zijn omgeving, voor wie op lichamelijk, emotioneel én geestelijk niveau wil aangeraakt worden, voor wie in totaliteit wil voelen, baden in een flow van liefdevolle aandacht, zonder doel.


Keuze uit:


  • Tibetaanse energetische tantramassage: aanmaken van Prana (levensenergie) door het opwekken en samenbrengen van mannelijke en vrouwelijke energie, harmoniseren van je energiestromen, bevrijdt je emotielichaam en maakt je héél, opent en harmoniseert je chakra's, lost blokkades op
  • "Touch of love" Kashmirische tantramassage: aandachtige, bewuste, liefdevolle aanraking, zacht en omhullend, in veiligheid en intimiteit, gewiegd en gekoesterd worden als een baby ... 


LET OP: Tantra wordt vaak verward met erotische massage. Dat is het helemaal niet! Tantra is daarentegen een duizenden jaren oude spirituele leer die je naar verlichting voert. Tantra gaat wel uit van de eenheid van lichaam en geest, en maakt het daardoor mogelijk volledige bevrijding te ervaren in dit leven, in dit lichaam. Mijn tantrische massages worden dan ook in die geest gegeven en ontvangen.

TRANSFORMERENDE SESSIES


Worstel je met een intimiteitsprobleem? Kan je moeilijk verbinden? Zijn jouw emoties je vaak de baas? Voel je je voortdurend gestressed, vermoeid of doelloos? Ben je vaak depressief of wil je gewoon weer meer kleur in je leven? Heb je last van vervelende gewoontes of verslavingen?

Heb je na een energetische massage iets in jezelf ervaren waarmee je verder aan de slag wil?

In een sessie zoeken we wat je precies nodig hebt en stel ik een op jou persoonlijk afgestemd geheel voor. Een sessie begint steeds met een kort gesprek, waarin we je beginsituatie bekijken of het resultaat van de vorige sessie doornemen. Vervolgens wordt bepaald wat er verder in de sessie gebeurt, bouwend op wat je zelf aanbrengt of/en wat ik bij je aanvoel. Al naargelang is dat een combinatie van meditatie, yoga, massage of energetische oefeningen om je te triggeren, te openen of te ondersteunen. We sluiten af met een kort nagesprek.

Zo zal een typische sessie van 2 uur bv. bestaan uit 30 minuten gesprek + 75 minuten massage/yoga/meditatie + 15 minuten nagesprek/integratie.

Van de cliënt wordt een zeker emotioneel evenwicht en voldoende maturiteit verwacht om het transformatieproces toe te laten en aan te kunnen.

INDIVIDUEEL TRAJECT : LIFE-COACHING


Zet je leven weer op de rails!

Als je in een traject stapt verbind je je ertoe ongeveer eens per 2 weken een sessie te nemen, voor zolang als jij voelt dat het je helpt. Het is de ideale manier om jouw groeiproces op gang te brengen én te houden. Tussen de sessies door kan je bovendien begeleid worden via mail of WhatsApp. Je geniet een speciale traject-korting (zie tabblad "Praktisch")


Diverse vormen van meditatie, yoga en energetische technieken worden aangeleerd, je leert ze te gebruiken en te verfijnen. Verschillende massagevormen kunnen geïntegreerd worden. In opvolging wordt je helder begrip van de techniek getoetst en je leerproces besproken en waar nodig bijgestuurd.

Door het regelmatige contact leer je dieper te gaan in je vertrouwen en in je gevoel. Je zal bij iedere sessie dichter in contact met jezelf komen en gaat hele andere aspecten van jezelf ontdekken. Door de continuiteit ontstaat er verdieping, en gaat alles sterk doorwerken in je dagelijkse leven, waardoor je écht gaat veranderen. Blokkades lossen op, je (her-)ontdekt je spontaneïteit, je creativiteit, je assertiviteit, je sensualiteit ... Je leert veel diepgaander te genieten van elk moment en één te worden met de flow van het Leven!


Als koppel zijn jullie tevens uitermate gebaat bij dit proces, ter deblokkering of verrijking van de relatie. We gaan dan eerst meer in gesprek, leggen vervolgens de mechanismen bloot die jullie relatie verstikken of beperken, en werken vervolgens aan opener communicatie, vertrouwen (her-)opbouwen, échte verbinding leggen, intimiteit versterken en verrijken ...


Ook indien je jezelf opnieuw of meer wilt leren openstellen voor een partner kan je hier in een veilige setting intimiteit leren toelaten, verkennen of verdiepen.